bindweesel

Nieuw bij Aphrodithe: de Bindweefselmassage

Pure fitness voor je huid!

Een mooie en gezonde huid met minder rimpels en strakke gezichtscontouren wil graag iedereen. De bindweefsel massage kan u hier een handje bij helpen.

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen.

Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Gun je huid de kracht van Bindweefselmassage
Gun jezelf je eigen transformatie
en breng je huid weer in conditie
voor een jeugdige uitstraling.

Unieke kuur

Aan de hand van het intake-gesprek bepalen we, in samenspraak met jou, het aantal behandelingen. Dit hangt af van de conditie van je huid. Afhankelijk van de doelstelling en de huidconditie zullen er ongeveer 6 tot 12 behandelingen nodig zijn. Eén keer een bindweefselmassage werkt een week tot een maand door en daarom wordt er een kuurverband ingezet voor een optimaal resultaat.

Zichtbaar resultaat

  • Verbetering van de huid weerstand
  • Betere teint door een betere doorbloeding
  • Een gladdere huid door minder rimpels
  • Een stevigere huid door een nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Een mooie jeugdige huid door de specifieke technieken