Schoonheidssalon Aphrodithe werkt in de salon met de professionele producten van Etre Belle en Barbara Bort. Deze producten zijn tevens los bij ons verkrijgbaar.


Het leveren van innovatieve, kwalitatief hoogwaardige, effectieve en huidvriendelijke producten, met zuivere, natuurlijke werkstoffen in een milieuvriendelijke verpakking is voor Etre Belle een eerste vereiste.

être belle skin care

Het merk Etre Belle is zeer compleet en uitgebreid met voor ieder huidtype een mooie lijn van producten. De Etre Belle producten voldoen aan de internationale, juridische voorwaarden van de farmaceutische- en levensmiddelenindustrie. Etre Belle is niet op dieren getest en geeft hiervoor ook geen opdracht. Het bedrijf is gevestigd in het Duitse Flein en heeft daar een eigen opleidingsinstituut en laboratorium.

Barbara Bort make-up

Barbara Bort kenmerkt zich door zeer hoogwaardige kwaliteit. De producten bevatten een ruime keuze aan kleuren, zijn hypo-allergeen en ideaal voor de meest gevoelige huidtypes. Alle trends worden op de voet gevolgd, wat ieder voor- en najaar vertaald wordt in een nieuw kleurenpalet en display. Naast decoratief, is de make-up ook verzorgend, beschermt de huid tegen UV-straling en minimaliseert de fijne lijntjes in het gezicht.

Het laboratorium is altijd op zoek naar nieuwe formules, om de producten te verbeteren en te blijven voldoen aan de voortdurend veranderende vraag. Er wordt uiterste aandacht besteed aan milieu en ecologie. Wat inhoudt dat producten niet worden getest op dieren en geen dierlijke bestanddelen bevatten. Alle formules zijn ontwikkeld op ecologische basis.
De producten van Barbara Bort worden sinds 1966 gefabriceerd en gedistribueerd over de gehele wereld. Barbara Bort voldoet aan alle internationale kwaliteitsnormen.

Hyaluronic Triple Effect: voor een strakke, egale en jeugdige huid!

Hyaluronic Triple Effect: voor een strakke, egale en jeugdige huid!