purity_intense_kategoriebild_2

Wat is acné?

In de huid bevinden zich ontelbare talgklieren. De meeste talgklieren bevinden zich in het gezicht, de nek, de borst, de rug en de bovenarmen. De talgklieren zijn kronkelige kanaaltjes die eenvoudig verstopt kunnen raken. Als dat gebeurt, ontstaan er mee-eters (open comedonen of black heads). Een mee-eter is herkenbaar aan een zwart puntje. Mee-eters kunnen veranderen in puistjes (gesloten comedonen of white heads), deze zijn herkenbaar aan een wit bobbeltje.

De P.acnés bacterie zet de talg om in vrije vetzuren. Door ophoping van talg en de irriterende vrije vetzuren zet de talgklier zich steeds verder uit en scheurt uiteindelijk open. De irriterende stoffen komen in de aangrenzende huid terecht en veroorzaken ontstekingen. Bij een hevige ontsteking kunnen er cysten gevormd worden die na genezing littekens kunnen achterlaten.

Behandeling van acné

Omdat er verschillende soorten en stadia van acné zijn is het belangrijk dat we eerst een juiste diagnose stellen zodat we de behandeling goed op jouw huid kunnen afstemmen.

Jeugd Acne behandeling basis | 30 min. | 29,50

– huidanalyse
dieptereiniging van de huid
– onzuiverheden verwijderen
– dagverzorging

Purity Intense behandeling | 60 min. | 52,00
Een diep reinigende behandeling voor de onzuivere acnehuid

– huidanalyse
dieptereiniging van de huid
– epileren
– onzuiverheden verwijderen
– reinigend, desinfecterend masker
– dagverzorging

AFSPRAAK MAKEN


Afspraak niet tijdig afgezegd? (24 uur), dan is onze tijd verloren en onze salon leeg.
In dat geval kunnen wij een behandeling in rekening brengen.