Etre Belle Aphrodithe Harkema

Etre Belle is een gerenomeerd Duits cosmetica merk speciaal voor de professionele schoonheidsspecialist. Wereldwijd wordt Etre Belle in meer dan 40 landen vertegenwoordigd.

Wij kunnen u helpen om uw huid gezond te houden of een huidprobleem op te lossen. Met de hoogwaardige producten van être belle kunnen wij een fantastisch antwoord geven op huidveroudering of zeer specifieke huidaandoeningen. Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een heerlijk ontspannen gezichts- of lichaamsbehandeling.


Sensiplus
voor de droge, gevoelige en geïrriteerde huid en de huid met couperose

Een nieuwe generatie huidverzorging, op basis van zijdeproteïnen, speciaal voor de gevoelige en droge huid. Zijdemoleculen werken als kleine sponsjes en zijn hierdoor de ideale dorstlessers voor de huid. Bovendien beschermt zijde de huid tegen UV-straling en zorgt het voor een stralende frisse teint.


Vitamine Energy
voor de vermoeide, vale en gestresste huid

De combinatie van werkstoffen uit vruchten en vitaminen zorgt voor een complete revitalisering van de huid. Toegevoegde vitaminen en minerale zouten verbeteren zichtbaar het huidbeeld. De huid wordt steviger, frisser en ziet er stralend uit.


Hyaluronic Triple Effect

Hyaluronic Triple Effect
voor de verslapte huid en rijpere huid

Ultieme huidverzorging voor een stralende en verstevigende huid! De zeer hoogwaardige en kostbare producten op basis van Hyaluronzuur ondersteunen, egaliseren en verstevigen de huid. Het geeft de huid een direct en gedurende lange tijd liftend effect.